Obetajo se nam podjetniški zajtrki – povezovanje, informiranje, razvoj

31. 8. 2023

Na Posoškem razvojnem centru (PRC) bomo v okviru izvajanja programa Akcijskega načrta za razvoj podjetništva pripravili niz podjetniških zajtrkov. Z njimi si bomo prizadevali osvetliti teme in izzive, ki so odločilnega pomena za razvoj podjetništva v Zgornjem Posočju, ter vas informirati o najnovejših vsebinah in priložnostih za pridobivanje razvojnih sredstev.

Želimo, da druženja postanejo odlična priložnost za povezovanje, izmenjavo mnenj in izkušenj med podjetniki, potencialnimi podjetniki ter strokovnjaki. 

Prvi podjetniški zajtrk bomo »skuhali« v prvi polovici oktobra.

  • Datum: Sreda,11. oktober 2023
  • Ura: 8.00-10.00
  • Kraj: Hotel Dvorec, Tolmin
  • Obvezne predhodne prijave: TUKAJ (število mest je omejeno)

Program:

  • Pozdravni nagovor in predstavitev ideje podjetniških zajtrkov ter podporne pomoči Posoškega razvojnega centra (PRC) podjetništvu (Simon Škvor, direktor PRC)
  • Osrednja tema: Umetna inteligenca in uporaba “CHAT GPT” v poslovne namene; odkrivali bomo, kako lahko ta inovativna tehnologija pripomore k vašemu uspehu. (Tanja Fric, direktorica Go Digi d.o.o.)
  • Razprava in mreženje med podjetniki v lokalnem okolju, z namenom ustvarjanja novih poslovnih idej in rešitev

Vabljeni podjetniki (vodilni in odločevalci, izvajalci, organizatorji, turistični ponudniki ...), obrtniki, potencialni podjetniki ter povezana zainteresirana javnost.

Obvezne predhodne prijave: do ponedeljka, 9. oktobra 2023 (Število udeležencev je omejeno.)
Udeležba je brezplačna.

Dodatne informacije:
PRC (Polona Cimprič), telefon: 05/38-41-882 ali e-pošta: polona.cimpric@prc.si

Spremljajte nas tudi na LinkedIn-u!

Dogodek je financiran s strani Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport in SPIRIT Slovenija, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije, s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Podjetniški zajtrki na PRC - Povezovanje, informiranje, razvoj Podjetniški zajtrki na PRC - Povezovanje, informiranje, razvoj